Program de lucru

Luni - Vineri, 9:00 - 17:00

Telefon

0724 019 105

Email

office@indreptaricuventuze.ro

Indreptari auto cu ventuze

Despre noi

Indreptari auto cu ventuze PDR Craiova

Suntem Service auto Indreptari cu Ventuze SRL – primul atelier autorizat R.A.R in acest domeniu, format dintr-o echipa profesionista cu experienta in domeniul PDR ( Paintless Dent Repair ), adica tinichigerie fara revopsire (tinichigerie ecologica). Va oferim cele mai bune servicii in materie de „indreptari cu ventuze”. Avem o experienta de peste 30 de ani in domeniul „tolerie” (indreptari auto fara vopsire).

 • PRIETENOSI CU MEDIUL
 • Ecologic: Acest proces este 100% ECOLOGIC, vopseaua originala de fabrica nefiind înlaturata

 • SALVEZI TIMP
 • Timpul de lucru redus: durata interventiei este masurata în ore, nu în zile ca in cazul metodei clasice (chit, vopsea, lac etc.)

 • SALVEZI BANI
 • Costuri reduse: De obicei preturile sunt la jumatate fata de un element indreptat+vopsit.

 • GARANTIA CALITATII
 • Metalul nu sufera nici un fel de tratament termic care sa determine aparitia ruginii. Vopseaua originala de fabrica nu este îndepartata.

Despre : Indreptari cu ventuze
Indreptari auto cu ventuze

Indreptari cu ventuze SRL

PDR Craiova

Aceasta meserie este o „arta” care solicita calitate, dedicare si perfectiune, de aceea facem tot posibilul sa satisfacem dorintele si nevoile clientului. Initial, am inceput cu indreptatul fara vopsire cu ajutorul unor tije metalice, speciale, cu ajutorul carora imboldeam tabla din interior spre exterior, fara a afecta lacul si vopseaua, asemanator cojii de portocala. Ulterior, ne-am initiat in indreptarea cu ventuze, o noua tehnologie revolutionara, pur si simplu indreptare pe exterior, fara a mai fi nevoie sa dezechipam elementele de caroserie.

 • Tinichigerie PDR
 • Indreptarile auto cu ventuze (tinichigeria ecologica / PDR) reprezinta procesul prin care indoiturile din caroseria autoturismelor sunt inlaturate, fara revopsirea elementului.

 • Tehnica PDR
 • Toate lucrarile sunt executate prin metoda cunoscuta sub numele de PDR - Paintless Dent Repair - Thinichigerie fara revopsire. Lucrarile sunt executate astfel incat dupa repararea indoiturilor vopseaua originala a masini va ramane intacta fara a mai fi necesara chituirea/revopsirea elementului respectiv.

 • De ce sa aleg tehnica PDR?
  1. e rapid, reparam indoiturile in minute sau ore
  2. calitatea superioara fata de alternativa clasica (chituire sau revopsire)
  3. valoarea si calitatea masinii raman neschimbate
  4. e prietenoasa cu mediul inconjurator

Ce facem noi?

Tehnologia tinichigeriei fara revopsire ( INDREPTARI auto CU VENTUZE) sau pdr (paintless dent repair) este o tehnologie destul de veche in tara noastra, iar marea majoritate a clientilor nici nu stiu ca exista o alternativa superioara la reparatiile clasice care implica chit si revopsire. Aceasta tehnologie a fost folosita pentru prima data in Romania chiar in orasul Craiova, pe vremea cand la Craiova se producea autoturismul marca OLTCIT.

1

Str. Raului nr. 387, Craiova

2

Tehnicieni PDR

3000

Clienti/an

15000

Autoturisme reparate

Echipa noastra

Tehnicieni PDR

Team Image

Marin Caragea

Tehnician PDR

Team Image

Alexandru Caragea

Tehnician PDR