Program de lucru

Luni - Vineri, 9:00 - 17:00

Telefon

0724 019 105

Email

office@indreptaricuventuze.ro

Ce facem noi?

Indreptarile auto cu ventuze (tinichigeria ecologica / PDR) reprezinta procesul prin care indoiturile din caroseria autoturismelor sunt inlaturate, fara revopsirea elementului.

TINICHIGERIE PDR

Reprezinta procesul prin care sunt indepartate, fara revopsire, indoiturile provocate in urma tamponarilor usoare, actelor de vandalism, loviturilor de parcare etc. Se aplica atat elementelor din aluminiu cat si celor din otel.

REPARATII GRINDINA

Prin aceasta metoda de indreptare cu ventuze, putem indeparta indoiturile provocate de grindina cazuta pe masini. Acest tip de indreptare este 100% ecologic iar masinile isi pastreaza garantia vopselei aplicate de fabricant.

POLISH AUTO

Se realizeaza cu masini de polish dual-action, paste abrazive si fine de la Meguiars. Acest procedeu elimina imperfectiunile lacului ( coaja de portocala, zgarieturile fine, umbrele si hologramele ). Aplicam acest procedeu tuturor elementelor pe care le lucram.

POLISH FARURI / TRIPLE

Acest procedeu consta in restaurarea farurilor matuite si zgariate. Prin acesta se indeparteaza lacul decontaminat si degradat al farurilor, se aplica corectia la suprafata, apoi ceara de protectie de la Meguiars.

Indreptari cu ventuze - Recenzii

Parerile clientilor